We beginnen het nieuwe seizoen vaak met een Startzondag, meestal is dit begin september. Voor de organisatie hiervan wordt in mei een commissie samengesteld van enkele kerkenraadsleden, eventueel aangevuld met gemeenteleden. Soms wordt er iets in eigen dorpen georganiseerd, maar het kan ook op een locatie elders zijn, maar net wat de commissie verzint. Vaak wordt er afgesloten met het gezamenlijk eten van een broodje of iets dergelijks.

• In de meeste diensten op zondag maken we gebruik van een beamer.

• zondag 30 september - 9.30 uur

voorganger:  ds. F. de Hoop