Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Jutrijp-Hommerts. U kunt hier informatie vinden over de kerkdiensten, activiteiten en organisatie van onze gemeente.

Wij willen een gemeente zijn waar mensen van alle leeftijden en verscheidenheid hun geloof beleven en uitdragen.  Waar mensen samen leren en activiteiten ondernemen, elkaar ontmoeten en gemeenschap ervaren. Geïnspireerd door Woord en Geest.

Gezamenlijke viering Biddag voor Gewas en Arbeid

13 maart 2019 in Woudsend om 19.30 uur.

Zoals we de laatste jaren gewend zijn, vieren we ook dit jaar Biddag voor Gewas en Arbeid in regionaal verband samen als gemeenten uit Gaastmeer, Heeg, woudsend e.o. en Jutrijp-Hommerts. Dit keer in De Karmel in Woudsend. (Ald Tsjerkhof 2, 8551 PA)

Muzikale medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk Streekkoor Oudemirdum.

Zij zingen het oratorium “Schepping”. De beelden die we in deze viering zien, zijn van Gerrit Heinen. Na afloop van de dienst is er zoals altijd koffiedrinken en gelegenheid tot ontmoeting en elkaar (weer) wat beter leren kennen.

Iedereen is van harte Welkom!

Elke zondag komen wij als gemeente in de kerkdienst samen.

Deze dienst houden we in de Johannes de Doperkerk, Jeltewei 3, Hommerts.

Maar we ontmoeten elkaar ook als gemeente in de gespreksgroepen, het jeugdwerk, het groothuisbezoek, tijdens vergaderingen en het bezoekwerk.

Wij nodigen u van harte uit om met ons gemeente te zijn.

Voor de liturgie van de diensten waarin ds. Froukje de Hoop voorgaat klik op de datum v.d. dienst aan de rechterkant of in het menu.

In de meeste diensten op zondag maken we gebruik van een beamer.

• Zondag 17 maart - 9.30 uur

voorganger: ds. C. Koops - Holysloot