Aangezien onze gemeente vacant is, kunt u geen contact opnemen met de predikant. Wilt u wel een gesprek dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de kerkenraad of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VACATURE PREDIKANT JUTRIJP-HOMMERTS:

Bent u

- inspirerend
- een verbinder
- aansprekend
- en vernieuwend ?

Weet u jong & oud, binnen- en buitenkerkelijk te raken door te luisteren en de juiste woorden te kiezen.

Weet u de Bijbelse woorden zo te kiezen en te brengen dat ze inspireren.

Weet u ook kunst, muziek en (sociale) media in te zetten waar wenselijk.

Weet u samenhang in al die activiteiten binnen onze gemeente te brengen.

Weet u alle talenten binnen onze gemeente op de juiste wijze te benutten.

Weet u vanuit het Woord van God een brug te slaan naar het leven van nu.

Heeft u oog voor het geheel maar ook voor het individu?

Dan bent u misschien wel de nieuwe predikant(e) die wij zoeken!

In het prachtige merengebied midden in Fryslân is de PKN gemeente Jutrijp-Hommerts op zoek naar een fulltime predikant(e) (32-40 uur)
Wij zijn een relatief kleine gemeente die bruist van de energie. Met een 100-tal vrijwilligers die de diensten en diverse projecten ondersteunen.

Onze kerk is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en straalt welkom uit naar alle bezoekers. Het Van Dam orgel wordt komende winter gerestaureerd.

Wilt u nadere informatie? Dan kunt u bellen met de voorzitter van onze beroepingscommissie, de heer Hans van der Hoek, telefoonnummer 06 365 90902.

Heeft u interesse?

Stuur dan een e-mail inclusief curriculum vitae vóór 20 oktober 2021 naar de voorzitter van de beroepingscommissie. Het e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op onze site staat meer informatie over onze kerk. Ook vindt u daar de profielschets.
www.pkn-jutrijphommerts.nl

Informatie over onze dorpen vindt u op www.jutrijp-hommerts.nl

PROFIELSCHETS

• zondag 17 okt. - 9.30 uur