De kerk wordt elke zondag versierd met een bloemstuk.
Deze bloemstukken worden gemaakt door de groep bloemschiksters. Een groepje van
ongeveer 7 vrouwen maken om de beurt de mooiste stukken.
Sommige doen dit ook al jaren met veel plezier. Na afloop van de dienst wordt dit bloemstuk naar een gemeentelid gebracht, als een bemoediging of bij een huwelijksjubileum of andere bijzondere gebeurtenis.
De potten kunnen na enige tijd weer teruggebracht worden naar de betreffende bloemschikster of in de kerk.
Wie nu ook bloemstukjes wil maken voor de kerkdienst, dan kan dit.
U kan zich melden bij Aaltje Nauta tel. 442823, graag zelfs.

• In de meeste diensten op zondag maken we gebruik van een beamer.

• zondag 18 november - 9.30 uur

voorganger: ds. J. Majoor - Sneek